„24 ÓRÁN BELÜL KÜLDÜNK” – A termékeket ilyen jelzsésel legkésőbb a megrendelés kézhezvételétől számított 24 órán belül kiküldjük Önnek. Ha a rendelésbe vanak termékek ilyen címke nélkül, a rendelést elküldük 3-5 munkanapon belül kézbesítjük
Az áruk kiszállítása 3-5 munkanap.
„Banki átutalás” fizetés esetén a befizetés számlánkra érkezésétől számítva 3-5 munkanap telik el.
Utánvétes fizetés esetén készpénzben vagy bankkártyával fizethet a futárnak.

SZÁLLÍTÁS

A ingyenes szállítás minimum 20 000 Ft értékű rendelés esetén, beleértve az áfát (szállítás nélkül)

Futár – DPD: 1490 Ft (ÁFA-val)

Packeta-val: – 1190 Ft (ÁFA-val)

 

FIZETÉS

Utánvétes fizetés: 390Ft (ÁFA-val)

Készpénzes vagy kártyás fizetés a futárnak kézbesítéskor/ az áru felvétele

Azonnali árufoglalás | Szállítás 3-5 munkanap | A megrendelés elküldését követően a fizetési mód megváltoztatásának lehetősége nélkül.

 

CardPay Online kártyás fizetés :  Ingyenes

Fizetés bármely bank kártyájával, Google Pay, Apple Pay. Elfogadjuk a VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro vagy Dinners Club kártyákat.

A megrendelés elküldése után átirányítjuk a CardPay TATRA BANKA biztonságos fizetési átjáróhoz, ahol választhat Google Pay, Apple Pay vagy kártyás fizetés közül.

Azonnali árufoglalás | Szállítás 3-5 munkanap | Sikertelen fizetés esetén automatikus átváltás banki átutalásra

 

Banki átutalás : Ingyenes

A megrendelés elküldése után megjelennek a fizetési adatok a Fio banki számlánkra történő fizetéshez.

Ezt az információt e-mailben is elküldjük Önnek. A változó szimbólum a rendelési szám lesz, amely a számlán is feltüntetésre kerül. Ha előlegszámla kiállítására van szüksége, ezt az igényt e-mailben vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül kell elküldenie.

Árufoglalás a fizetés számlánkra történő beérkezését követően | Szállítás 3-5 munkanapon belül a fizetés számlánkra történő jóváírását követően.

Banki átutalás: díjmentes

A megrendelés elküldését követően megjelennek a fizetési adatok a Tatrabanka a.s. számlánkra történő befizetéshez.

Ezt az információt e-mailben is elküldjük Önnek. A változó szimbólum a rendelési szám lesz, amely a számlán is feltüntetésre kerül. Ha előlegszámlát szeretne kiállítani, akkor ezt az igényt e-mailben vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül kell elküldenie.

Árufoglalás a fizetés számlánkra történő beérkezését követően | Szállítás 3-5 munkanapon belül a fizetés számlánkra történő jóváírását követően.

  1. A megrendelés weboldalunkon történő kitöltése után küldünk Önnek egy ” A rendelésed megkaptuk!” e-mailt. Ez egy automatikus e-mail, amely a rendelés alapján jön létre. Ez egy automatikus e-mail, amely az Ön rendelése alapján jön létre. Kérjük, ellenőrizze az összes adatot, mivel a megrendelés elküldését követően semmilyen személyes adat nem módosítható.
  2. Megrendelését az egyik munkatársunkhoz átadjuk, aki feldolgozza a megrendelést, majd továbbítja a raktárosnak.
  3. A raktáros becsomagolja a megrendelését és átadja a futárnak szállításra. A számla elküldését követően elektronikusan elküldjük az Ön e-mail címére. A számlát a fiókjában is megtalálja bejelentkezés után, ezért javasoljuk, hogy hozzon létre egy fiókot, amelyben több előnyt is talál. A folyamat után e-mailt és egy szöveges üzenetet kap, hogy megrendelését kézbesítettük a futárnak.
  4. A futár elviszi a küldeményét (amelyről e-mailt vagy SMS-t küld a DPDfutárcég, vagy Packeta)
  5. Ezen információk futárcégtől történő kézbesítését követően Ön 24 órán belül megérkezik. Megrendelését kézbesítettük.

 

Köszönjük, hogy e-shopunkat választotta.

Ne felejtse el, hogy bármikor kapcsolatba léphet velünk.