Blog

A vállalati munkaruha költségeinek megtakarításának módjai

A vállalati munkaruha minden vállalkozás alapvető eleme, mivel segít összetartó és professzionális arculat kialakításában az alkalmazottak számára. A munkaruha biztosításának költsége azonban jelentős kiadást jelenthet a vállalkozások számára, különösen a nagy munkaerővel rendelkező vállalkozások számára. Szerencsére vannak módok a vállalati munkaruházat költségeinek megtakarítására a minőség vagy a biztonság feláldozása nélkül.

Hogyan takaríthat meg költségeket, ha több munkaruhát vagy kiegészítőt vásárol

A munkaruha tömeges vásárlása okos stratégia azoknak a vállalkozásoknak, amelyek szeretnének megtakarítani a vállalati munkaruha beszerzésének költségeit. Tömeges vásárlás esetén a beszállítók gyakran hajlandóak engedményeket kínálni, amelyek jelentősen csökkenthetik egy cikk költségét. Nagy mennyiségű munkaruha előre megvásárlásával a vállalkozások csökkenthetik a leadandó rendelések számát, így időt takaríthatnak meg és csökkenthetik az adminisztrációs költségeket.

Weboldalunkon a vásárlás összegének megfelelő kedvezményeket talál. Ez azt jelenti, hogy minél több munkaruhát vagy munkasegédet rendel a cégi számára, annál magasabb lehet a rendelés árengedménye. A lehetséges legmagasabb kedvezmény akár 11% is lehet a teljes vásárlásra, ami meglehetősen nagy költségmegtakarítást jelent. De összpontosítson a szükséges mennyiségre, és csak annyit vásároljon, amennyire valóban szüksége van. Tömeges vásárlás nagy időközönként, 6 hónaptól 1 évig ajánlott.

Minőség a mennyiség helyett a munkaruházatban

Munkaruha vásárlásakor két helyzet adódhat. Ezek közül az első az olcsó munkaruha vásárlása remek áron, de ezek nem tartós anyagokból készülnek, így rövid idő után megtörténhet, hogy a ruhák elvesztik funkcionalitásukat, ezért használhatatlanná válnak. Ez később ismételt vásárláshoz vezet, ami sokkal gyakrabban fordulhat elő, mint gondolná.

A második helyzet a magasabb árkategóriából származó, jó minőségű munkaruházat vásárlását mutatja, amely kiváló minőségű anyagokból készül, funkcionális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően kényelmes és tartós ruházatot biztosít a dolgozóknak. Élettartamuk jóval hosszabb, mint az olcsóbb változatoké, így nem kell attól tartanod, hogy gyakran meg kell vásárolnod ugyanazt a terméket.

A munkaruha vásárlásához szükség van a munkadarabok megfelelő kiválasztására, amelynél célszerű figyelembe venni az anyagot és annak vastagságát, az olyan részleteket, mint a dupla varrás vagy a fém rögzítőelemek és még sok más. Annak ellenére, hogy vásárláskor többet fog fizetni, mint olcsó ruhákért, a jövőben megspórolja a munkaruha vásárlásának költségeit.

A munkaruha megfelelő gondozása

A munkaruha megfelelő gondozása és karbantartása kulcsfontosságú a ruházat élettartamának meghosszabbításában, valamint a gyakori cserék szükségességének csökkentése, ami jelentősen csökkentheti a vállalati munkaruházat összköltségét. Az alábbi tippeket adjuk Önnek, hogyan hosszabbíthatja meg munkaruhája élettartamát.

1. Kövesse a mosási utasításokat

A különböző típusú szövetekhez eltérő mosási és szárítási utasítások szükségesek. Fontos, hogy figyelmesen olvassa el és kövesse az egyes munkaruhadarabok címkéjén található mosási utasításokat, hogy a ruha ne sérüljön meg és ne kopjon el idő előtt. Főleg alacsony hőmérsékletű mosás vagy kézi mosás, illetve szárítógépben való szárítás tilalma lehet.

2. Mély foltok rendszeres eltávolítása

A munkaruházaton lévő foltokat a lehető leghamarabb kezelni kell a szennyeződés elkerülése érdekében. Javasoljuk, hogy olyan folteltávolítót használjon, amely biztonságos az adott szövettípushoz, és gondosan kövesse az utasításokat. Kerülje a fehérítő használatát, mert az gyengítheti az anyagot és elszíneződést okozhat.

3. Sérült darabok javítása

Mielőtt úgy dönt, hogy egy munkaruha darabot a sérülései miatt visszavon, gondolja át, meg lehet-e javítani. Ez lehet csak egy lyuk varrása vagy egy gomb varrása. A munkaruha kisebb sérüléseit vagy szakadásait a lehető leghamarabb meg kell javítani, hogy megakadályozzák azok megnagyobbodását és további károsodását. A javítások elvégezhetők otthon vagy egy profi szabónál. Csak végső esetben, ha a munkaruha olyan sérülést szenved, amely nem javítható, akkor azt ki kell cserélni.

A vállalati munkaruházat költségmegtakarítása olyan stratégiák kombinációjával érhető el, amelyek a minőséget és az intelligens vásárlási döntéseket helyezik előtérbe. A minőségi ruházat kiválasztásával, a munkaruhák megfelelő ápolásával és karbantartásával, valamint a nagyobb megrendeléseknél kedvezményekkel csökkentheti a gyakori váltás szükségességét, meghosszabbíthatja a munkaruhák és védőeszközök élettartamát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük